Струменеві картриджі

Оригінальні чи сумісні струменеві картриджі: які обрати?

Це питання виникає майже у всіх власників друкуючих пристроїв. Адже від цього напряму залежить якість друкованих матеріалів, вимоги до яких постійно зростають. Якщо це фотографія, вона має бути барвистою та деталізованою. Якщо це документ, букви мають бути рівними та чіткими. Якщо це листівки, вони мають бути яскравими та стійкими. Продовжувати можна нескінченно, думаємо, головну думку ви зрозуміли. 

Одна з важливих складових отримання такого результату – якісні картриджі. І тут ми повертаємося до головного питання: який саме обрати – оригінальний чи сумісний? 

Нумо розбиратися в плюсах та мінусах кожного з варіантів.

Зазвичай люди обирають оригінальні картриджі, бо вважають, що лише вони підійдуть для принтера. І це так, вони дійсно точно підійдуть, але й коштуватиме це досить дорого, що автоматично збільшить і вартість друку в рази. 

Наступним, не менш важливим фактором вибору оригінальних картриджів є якість друку: передача кольору, чіткість зображень, світлостійкість. Звісно ж, виробники оригінальних продуктів заявляють про найкращі показники в кожному з пунктів. Наприклад, деякі заявляють про незмінну якість відбитків десятки років. Але така довговічність принципово важлива лише для професійних фотографів чи митців.

А що ж тоді робити тим, у кого вимоги до друку нижчі? Витрачати купу грошей на те, що не будеш повною мірою використовувати? 

І саме в цей момент “на сцену” виходять сумісні струменеві картриджі

Картридж сумісний Canon PFI-107M (6707B001) 130 мл, пурпуровий Barva (IC-PFI107M)
Детальніше
 

Їх виробляють за тими ж стандартами, що й оригінальні. Вони також мають сертифікацію та гарантію. І жодним чином не впливають на функціональність пристрою (якщо правильно підібрані, звісно).

Але головне – вони зазвичай вдвічі, а то й втричі дешевші. 

Щодо якості друку, сучасні технології виробництва дозволяють максимально наблизити характеристики та можливості сумісних струменевих картриджів до оригінальних. 

Тому можете не боятися та сміливо обирати неоригінальні альтернативи. Особливо, коли ми говоримо про сумісні картриджі від BARVA.

Вони виготовляються на найбільших заводах Китаю та Тайваню, які мають сучасні виробничі потужності та всі необхідні патенти. 

Картриджі обов’язково проходять оцінку ресурсу за міжнародними стандартами ISO/IEC FCD 24711 та 24712. А в разі виявлення промислових дефектів гарантована заміна. 

Сумісні струменеві картриджі BARVA дешевші, але при цьому не менш якісні та безпечні для використання в будь-якому принтері. Головне – перед покупкою уважно перевірте сумісність саме з вашою моделлю пристрою. 

Обирайте струменеві картриджі BARVA і насолоджуйтесь професійним друком без зайвих витрат.