Чорнило

Як без проблем заправити принтер чорнилами Barva у флаконах з ключами

Виробники принтерів все частіше використовують системи заправки чорнил для вбудованих СБПЧ зі спеціальними ключами-насадками. Щоб полегшити для користувачів процес заправки принтера, торговельна марка Barva розробила чорнильні флакони із системою OneKey, яка сумісна з усіма існуючими оригінальними системами на ринку.

Як підготуватися до заправки принтера чорнилами?

Перед заправкою переконайтеся, що чорнила сумісні з вашим принтером. Це можна перевірити на етикетці флакона або на сайті barva.ua. Важливо, щоб тип чорнил співпадав з тими, які використовувалися раніше, оскільки змішування пігментних та водорозчинних чорнил категорично заборонено.

Комплект чорнил для Epson 101 спеціальні 4х100 мл, флакон OneKey (1K), пігментне/водорозчинні, BK/C/M/Y Barva (E101-1K-MP)
Детальніше

Як здійснити заправку принтера чорнилами Barva у флаконі OneKey?

1.    Відкрутіть насадку та проткніть захисну фольгу на флаконі. Повністю знімати фольгу не потрібно, вона слугує ущільнювачем між флаконом та насадкою. Закрутіть насадку назад на флакон.

2.    Зніміть верхній ковпачок з насадки та повністю видаліть фольгу, що захищає силіконову мембрану. Тепер флакон готовий до використання.

3.    Переконайтесь, що принтер вимкнений з мережі. Відкрийте передню кришку принтера та відсіки для заправки.

4.    Встановіть перевернутий флакон з системою OneKey(1K) у заправний отвір відповідного кольору. Клапан з мембраною не дозволить чорнилам протекти навіть у перевернутому флаконі.

5.    Після заповнення ємностей СНПЧ до потрібного рівня, зніміть флакон. Повторіть процедуру для інших кольорів, якщо необхідно.

Порада: порожні флакони з системою OneKey(1K), як і флакони з "ключами" від оригінальних чорнил, можна використовувати для подальших заправок, заповнюючи їх чорнилами з ємностей, що не мають таких систем.

Завершення процесу

Закрийте відсіки заправних отворів та кришку принтера. Увімкніть пристрій. Проведіть тест дюз, щоб переконатися у правильності роботи принтера. Якщо все правильно – починайте друк. В іншому випадку прочистіть друкуючу голівку.

Друкуйте легко із чорнилами Barva!